Foto: Treativ

Entreprenöriell medarbetare

Startar: 
måndag 6 februari klockan 16.30
Slutar: 
måndag 24 april klockan 18.00
Plats: 
Campus Varberg (Otto Torells gata 16, 432 44 Varberg)

Anmälan har stängt.

Vill du bli bättre på att se och utveckla idéer på din arbetsplats? Har du tankar på hur saker och ting kan förbättras, men behöver lite hjälp på traven för att komma i gång? Eller vill du helt enkelt bara sätta tänderna i något som engagerar dig och gör vardagen (och jobbet) roligare?

Kul! Då tror vi att du är perfekt för vår kurs Entreprenöriell medarbetare som ges under våren på Campus Varberg. Den kommer att stärka dina entreprenöriella förmågor! Anmäl dig via formuläret på den här sidan senast 31 januari 2023.

Kursen riktar sig främst till dig som arbetar i näringsliv eller privat sektor. Om du arbetar inom kommunal sektor kontaktar du oss på kajsa.urge@campus.varberg.se för anmälan.

Den här kursen passar dig som...

  • Vill bli bättre på att se möjligheter och tänka kreativt
  • Vill bli bättre på att driva och utveckla idéer
  • Vill skapa värde för dig själv och andra

Fysiska träffar på Campus Varberg

  • 6 februari 16.30–18.00 (uppstart)
  • 13 mars 16.30–18.00 (dialogträff)
  • 11 april 16.30–18.00 (dialogträff)
  • 24 april 16.30–18.00 (avslutning)

Mellan träffarna får du mindre uppdrag och stöttning att utveckla nya idéer. 

Allergi eller specialkost?

Vid kurstillfällena kommer vi bjuda på fika. Om du har någon allergi eller är i behov av specialkost ombeds du meddela detta i god tid innan till kajsa.urge@campus.varberg.se.

Efterfrågad kompetensutveckling, logotyp.Alexandersoninstitutet logotyp.Region Halland logotyp.Europeiska regionala utvecklingsfonden logotyp.

Utbildningen är en del av det EU-finansierade projektet Efterfrågad kompetensutveckling (EKU) som drivs av Alexandersoninstitutet, Campus Varberg.