Entreprenöriell medarbetare

Kursen Entreprenöriell medarbetare tar sin utgångspunkt i entreprenörskapsforskning från Chalmers tekniska högskola i Göteborg. Kursen erbjuds under vårterminen 2023 till dig som är medarbetare.

Ta chansen att träffa likasinnade. Cirka 3 % av alla medarbetare jobbar med att förverkliga idéer som de själva kommit på. Det är ofta ett ensamt och slitsamt arbete utan tydlig struktur. Entreprenöriell medarbetare hjälper dig att vidareutveckla dina entreprenöriella förmågor genom att ge dig metoder och verktyg som är värdefulla för dig i ditt arbete.

Den här kursen passar dig som:

  • Vill bli bättre på att se möjligheter
  • Vill bli bättre på att driva och utveckla idéer
  • Vill stärka dina entreprenöriella förmågor

Anmälningsformulär

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter på sidan Om webbplatsen.

Allergi eller specialkost?

Vid kurstillfällena kommer vi bjuda på fika. Om du har någon allergi eller är i behov av specialkost ombeds du meddela detta i god tid innan till kajsa.urge@campus.varberg.se.

Efterfrågad kompetensutveckling, logotyp.Alexandersoninstitutet logotyp.Region Halland logotyp.Europeiska regionala utvecklingsfonden logotyp.

Kursen Entreprenöriell medarbetare är en aktivitet som finansieras med stöd av Europeiska regionala utvecklingsfonden genom projektet Efterfrågad kompetensutveckling (EKU) vid Alexandersoninstitutet.