En person står på scen och pratar framför en publik med studenter under Entreprenörskapsveckorna.
Foto: Maria Narevik

Karriär­stärkande aktiviteter under Entreprenörskaps­veckorna

Blir man mer kreativ av att stå upp? Ja, i alla fall om vi frågar Mohammed Kossir från Drivhuset som började sin programpunkt under Campus Varbergs första Entreprenörskapsvecka med att alla skulle ställa sig upp. Kanske var det just det draget som gjorde rummet så fullt av energi?

Karriärstärker företag och studenter

Under Entreprenörskapsveckorna bjuder Alexandersoninstitutet och Campus Varberg in studenter och företag till karriärsstärkande aktiviteter – och vilken vecka det blev! Tillsammans med We are Laja fick studenter och företag lära sig mer om hur sociala medier fungerar i praktiken. och Coompanion bjöd på tips och trix för hur man ska tänka när man ska pitcha sig själv eller sin idé, vilket är värdefullt att ha med sig i bakhuvudet när det vankas arbetsintervju.

Slutligen fick vi testa om man blir mer kreativ av att stå upp – en bra start på programpunkten Kreativt intraprenörskap från Drivhuset i Borås. Och, vet ni vad? Det verkar som det funkar. Rummet bubblade av skratt, goda idéer och utvecklingspotential i redan befintliga affärsidéer – kreativiteten flödade!

Anmäl dig till nästa Entreprenörskapsveckor

Vill du också ta den av den härliga atmosfären och samtidigt få med dig matnyttiga tips för ett stundande arbetsliv? Då är du varmt välkommen att delta i kommande Entreprenörskapsveckor, nästa omgång hålls i vecka 4 och vecka 13. Du anmäler dig till Entreprenörskapsveckorna på Campus Varbergs webbplats.

Interreg Öresund-Kattegatt-Skagerrak, medfinansieras av Europeiska unionen, logotyp.

Entreprenörskapsveckorna är en aktivitet som finansieras med stöd av Interreg ÖKS genom projektet Scandinavian Growth Creators vid Alexandersoninstitutet.