Slutsatser och metoder för framtidens lärande

Startar: 
torsdag 17 augusti klockan 10.00
Slutar: 
torsdag 17 augusti klockan 11.30
Plats: 
Online via Microsoft Teams

Gå till anmälan / Open registration form

Mer information om hur vi hanterar formulärdata finns på sidan Om webbplatsen.

Tribe Loading Animation Image

Projektet Efterfrågad kompetensutveckling (EKU) har pågått sedan 2020 och i augusti 2023 avrundar vi projektet med en digital slutkonferens!

Under förmiddagen kommer vi prata om livslångt lärande, strategisk kompetensutveckling och att hitta nya sätt att utbilda. Medverkar gör bland annat:

Porträttbild av Martin Lackeús, foto.

Martin Lackéus, forskare vid avdelningen Entrepreneurship and Strategy på Chalmers Tekniska Högskola: "Att arbeta värdeskapande och hur vi testat detta i utbildning på Campus Varberg – vilka möjligheter finns framåt?"

Porträttbild av Ulrik Lögdlund, foto.

Ulrik Lögdlund, lektor i pedagogik och studierektor i sociologi vid Linköpings universitet, följeforskare i EKU: "Dagens lärcentra och vad projektet EKU kan lära oss"

Om Efterfrågad kompetensutveckling

Projektet Efterfrågad kompetensutveckling (EKU) syftar till att lyfta näringslivet i Halland, företagens kapacitet och hur offentlig sektor kan stötta det livslånga lärandet. Genom att testa, utvärdera och implementera vidareutbildning och utveckling för små och medelstora företag i Halland ska projektet bidra till, och utveckla:

  • Framtidens utbildning och framtidens mötesplats
  • Nya sätt mäkla och facilitera kunskap, utbildning, erfarenhet och kompetens
  • Bidra till företags strategiska kompetensutveckling
Tillväxtverket logotyp.Region Halland logotyp.Europeiska regionala utvecklingsfonden logotyp.

Efterfrågad Kompetensutveckling (EKU) är ett projekt vid Alexandersoninstitutet som finansieras med stöd av Tillväxtverket.