Etikett: Halland Tech Week

Dags för Halland Tech Week 2022

12 september 2022

Årets Halland Tech Week går av stapeln den 11-14 oktober, precis som föregående år bjuder veckan på spännande aktiviteter för regionens innovations- och konkurrenskraft. I år arrangeras veckan med fyra teman under fyra dagar i fyra städer.

Fyra personer sitter och diskuterar på scen under Halland Tech Week 2021.

Halländsk tech-vecka blev återigen en succé

11 oktober 2021

Den 5–8 oktober 2021 gick Hallands tech-vecka av stapeln som precis som året innan blev en succé med över 1 000 anmälda deltagare och 28 event. Genom eventen fokuserar Halland Tech Week på att lyfta tech i regionen samt hos företag och entreprenörer.

AktivitetHalland Tech Week logotyp mot en lila bakgrund.

Halland Tech Week 2021

5–8 oktober Campus Varberg Futures By Design (FBD), Halland Tech Week

Är du intresserad av teknik, digitalisering och entreprenörskap? Nu är det återigen dags för Halland Tech Week, som i år går av stapeln den 5–8 oktober. Programmet släpps den 1 september på Halland Techs hemsida.

En föreläsare visar en tech-lösning på sin surfplatta för deltagarna vid en programpunkt under Halland Tech Week 2020.

Halland Tech Week

Är du intresserad av teknik, digitalisering och entreprenörskap? Halland Tech Week är ett återkommande event som pågår under en vecka i oktober varje år.

Halland Tech Week pågår 6-9 oktober 2020, besök www.hallandtechweek.se för mer information.

Halland Tech Week 2020

19 augusti 2020

Under Halland Tech Week, som äger rum den 6–9 oktober, hålls olika typer av evenemang (både fysiska och via länk) kopplat till digitalisering, entreprenörskap och ny teknik. Med inspiration från Göteborg- och Stockholm Tech Week samt Skåne Innovation Week samlas innovationer, idéer och spetskompetens från ledande innovatörer, entreprenörer, företagare, forskare och specialister inom tech-branschen. På så vis visar Halland Tech […]

Halland Tech Meet den 13 maj 2020 klockan 9-12.

Snart dags för Halland Tech Meet

6 maj 2020

Den 13 maj 2020 anordnas Halland Tech Meet, ett digitalt event som samlar företagsledare och organisationer i Halland som hittat nya sätt att agera i den rådande situationen. Med en vecka kvar så har 200 personer anmält sitt deltagande. I samtalen medverkar bland andra r360:s styrelseordförande Ludvig Granberg, Lisa Gramnäs från Gramtec Development, Pontus Wärnestål, universitetslektor vid akademin för informationsteknik […]